Fostul primar al Ploieştiului, senatorul Andrei Volosevici, a trecut la grupul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Andrei Volosevici, ales pe listele PDL în 2012 şi ulterior trecut la PMP, a anunţat, joi, în plenul Senatului, că trece la grupul parlamentar al PNL.

Parlamentarul a fost ales, în 2012, pe listele PDL (ARD) în colegiul uninominal 5 din Circumscripţia electorală nr.31 Prahova.

Andrei Volosevici, de profesie avocat, a fost primar al municipiului Ploieşti în perioada 2008-2012, timp în care a condus şi organizaţia municipală PDL Ploieşti.

În 2012, Volosevici a candidat pentru al doilea mandat de primar al Ploieştiului, pierzând la o diferenţă de aproximativ 1.200 de voturi în favoarea social-democratului Iulian Bădescu, fost coleg de partid cu Volosevici şi fost consilier al acestuia în Primăria Ploieşti.

După alegerile locale din 2012, Andrei Volosevici s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, al cărui membru a fost până în prezent. 

Joi, acesta a anunţat în Senat că trece la grupul parlamentar PNL, informează Mediafax. 

Vă mai recomandăm

Ronald Reagan, fostul preşedinte al SUA, va avea bust în Prahova. Ronald Reagan va avea, în curând, în Prahova, un bust, singurul de altfel din ţară al fostului preşedinte al SUA. Statuia va omagia lupta anticomunistă dusă de Reagan în perioada Războiului Rece. Prahova are şi o Statuie a Libertăţii, o copie la scară mică a celei de la New York

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite