Copiii din Ploiești vor cumpăra și vor vinde jucării la „Bazarul Copiilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă ediție a „Bazarului Copiilor" se va desfășura pe 5 mai, la Sala Sporturilor din Ploiești. 100 de copiii vor vinde, cumpăra, dona sau vor face schimb de jucării, haine și accesorii.

În pregătirea ediției din 5 mai, organizatorii reamintesc celor mici și părinților că obiectele puse în vânzare trebuie să fie de calitate bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la bazar.

Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărători la Bazarul Copiilor. Participarea expozanților se va face exclusiv pe bază de înscriere la numerele de telefon 0728/133609 (Mădălina Corciu) sau 0723/359076 (Cristina Toma Cochinescu) sau cu ajutorul Facebook, printr-un mesaj privat adresat oricăreia dintre organizatoare.

Nu ezitați să vă înscrieți cât mai repede, pentru a intra în posesia regulamentului de participare și a ecusonului de expozant.

Copiii și părinții care vor să cumpere obiecte în cadrul bazarului nu trebuie să îndeplinească nicio condiție, în afara aceleia de a avea un comportament decent și de a păstra curățenia pe întreg spațiul destinat desfășurării evenimentului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite