Cocaină, ciuperci halucinogene, canabis şi capsule de MDMA descoperite la tinerii care au participat la festivalul Holiday Mood Delirium din Azuga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură de droguri a poliţiei în timpul unui festival de muzică electronică organizat la Azuga
Captură de droguri a poliţiei în timpul unui festival de muzică electronică organizat la Azuga

Droguri de mare risc şi de risc au fost găsite la o tinerii care au participat în weekend la festivalul de muzică electronică Holiday Mood Delirium din Azuga, şapte persoane fiind reţinute pentru aduieri de poliţiştii de la BCCO.

Captura nu a fost deloc de neglijat, fiind găsite şi ridicate în total circa 10 grame cannabis, 10 grame ciuperci halucinogene, 1 joint, 2 grame amfetamină, 1 gram MDMA Cristal, 3 capsule MDMA, 3 grame ketamină, 2 grame cocaină

Poliţiştii prahoveni au acţionat la acest sfârşit de săptămână, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, cu ocazia evenimentelor Holiday Mood Delirium şi Mountain Vibe, care s-au desfăşurat în staţiunea Azuga şi în comuna Teişani.

În acest context, poliţişti de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, prevenire, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, au fost prezenţi printre participanţii la cele două evenimente.

 Pe parcursul a trei zile, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au fost efectuate peste 1000 de testări cu aparatele Etilotest şi peste 50 cu cele DrugTest.

Astfel, în cazul acestor activităţi au fost aplicate 730 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 249.000 de lei, se arată într-un comunicat remis presei de Poliţia Prahova.

Şapte traficanţi de droguri duşi la audieri

Totodată, au fost constatate 24 de infracţiuni, din care 7 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 9 pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi 8 pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, poliţiştii prahoveni au reţinut 33 de permise de conducere şi au retras 31 de certificate de înmatriculare.

Şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Ploieşti au avut de lucru în special în zona festivalului de la Azuga.  Astfel, în cele 3 zile, au fost controlate zeci de persoane, iar la 23 dintre acestea au fost constate nereguli, fiind găsite şi ridicate în total circa 10 grame cannabis, 10 grame ciuperci halucinogene, 1 joint, 2 grame amfetamină, 1 gram MDMA Cristal, 3 capsule MDMA, 3 grame ketamină, 2 grame cocaină, 1 grinder, dar şi mai multe obiecte folosite la consumul drogurilor.

Captura a fost făcută cu ocazia controalelor în incinta în care a avut loc festivalul din staţiunea Azuga.

În urma activităţilor desfăşurate, 7 persoane au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial Ploieşti, pentru audieri, potrivit sursei citate. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, faţă de 2 persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Vă recomandăm şi:

Poliţia Capitalei: Poliţistul de la Rutieră prins cu droguri la festivalul SAGA, suspendat din funcţie

Prefectul care a înfiinţat un grup de lucru pentru combaterea drogurilor. Este vizat festivalul de pe Insula de Agrement

PloieştiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite