Cetăţeanul din Kuweit, dispărut la Cheia, de negăsit după 24 de ore de căutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
disparut kuwait cheia

Mohamed Ta Albaghli, un cetăţean de 79 de ani din Kuweit, este căutat de peste 24 de ore de către salvatori şi voluntari la Cheia. Bărbatul a plecat miercuri la plimbare prin staţiune şi nu s-a mai întors la pensiunea din localitate, în care se cazase.

La peste 24 de ore de când au demarat căutări pentru găsirea bărbatului dispărut la Cheia, autorităţile din Prahova nu au reuşit să-l găsească pe cetăţeanul din Kuweit. Echipele de căutări sunt coordonate de poliţiştii prahoveni, dar la operaţiuni participă şi reprezentanţi ai ISU Prahova, jandarmi montani, salvamontişti şi voluntari din localitate.

Bărbatul a dispărut miercuri de la pensiunea unde era cazat, după ce a anunţat că iese să se plimbe şi nu s-a mai întors. Cetăţeanul din Kuweit venea frecvent la Cheia, în concediu.

Bărbatul are aproximativ 1,75 m înălţime, constituţie astenică, părul tuns scurt, ten măsliniu, mustaţă şi poartă ochelari de vedere.

La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat într-un veşmânt tradiţional arab, de culoare albă, avea capul descoperit şi folosea un baston din lemn de culoare neagră, cu inscripţii argintii cu caractere arabe.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea cetăţeanului kuweitian sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pe aceeaşi temă

Căutări, la Cheia, pentru găsirea unui cetăţean din Kuweit. Bărbatul în vârstă a plecat la plimbare şi nu s-a mai întors

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite