Candidată PP-DD la o primărie din Prahova, implicată în dosarul creditelor cu acte false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Dima, candidata PPDD la primăria comunei Gornet, este audiată în dosarul celor 17 persoane care ar fi păgubit Intesa Sanpaolo Bank cu suma de 600.000 de euro.

Trei femei, cu vârste cuprinse între 27 și 36 de ani, lideri ai grupării, și alte 14 persoane, care au încasat ilegal credite, sunt învinuite că ar fi produs un prejudiciu de 600.000 de euro, prin falsificare de documente.

Citiți și aici despre acest caz

În perioada octombrie 2009 - 2011, prin falsificare de acte, respectiv contracte de muncă, adeverinţe de venit, carnete de muncă, fişe fiscale, rețeaua a facilitat obţinerea de credite bancare nelegale.

Alături de liderii grupării, persoane care activează în domeniul intermedierii de credite bancare și un ofiţer de credite, se numără și Elena Dima, o asistentă medicală care ar fi luat un credit ilegal de 205.000 de lei.

Femeia candidează din partea PPDD la primăria comunei Gornet.

DIICOT Ploieşti a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei 17 suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune calificată cu consecinţe deosebit de grave, constituirea unui grup infracţional organizat, fals şi uz de fals.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite