Buşteni, oraşul-loc de joacă pentru urşi. O ursoaică şi un pui, filmaţi în timp ce sar gardul unei case VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urşii sar gardul casei din Buşteni - captură video
Urşii sar gardul casei din Buşteni - captură video

În filmare se vede ursoaica şi puiul care escaladează, pe rând, gardul unei locuinţe din localitatea Buşteni, judeţul Prahova.

Imaginile video au fost postate pe o reţea socială de un trecător care a filmat  întreaga „operaţiune”.

Mai întâi, ursoaica ar fi cea care escaladează gardul cu mare uşurinţă, apoi sare în curte. Totul se derulează rapid, în câteva secunde, scriu cei de la Brasov.net.

Căţărată în vârful gardului, ursoaica îşi încurajează puiul să facă la fel, iar la scurt timp acesta urmează exemplul mamei şi sare gardul.

Modul de „operare”, uşurinţa cu care sar gardul şi apoi se deplasează prin curte demonstrează că urşii nu sunt la prima încercare de acest gen, iar zona acelor case din Buşetni le este cunoscută.

Jandarmeria recomandă persoanelor care se află în prezenţa animalelor sălbatice să se adăpostească în locuri care asigură protecţia, să facă zgomot pentru a evita întâlnirea cu animalul sălbatic, să nu se apropie pentru a fotografia sau filma acel animal, să nu-l hrănească sau să nu-l lovească cu pietre sau alte obiecte. desigur, trebuie solicitat şi sprijinul jandarmilor printr-un apel la 112.

Citeşte şi:

Turişti enervaţi de intervenţia unei ambulanţe pe pârtia de schi VIDEO

Percheziţii pentru probarea unor infracţiuni de corupţie în legătură cu furt de energie electrică. Reacţia Electrica

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite