Bucureştean drogat şi cu permisul reţinut, prins de poliţişti la volan pe DN1 la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost prins la ieşire din Sinaia către Braşov FOTO arhivă
Bărbatul a fost prins la ieşire din Sinaia către Braşov FOTO arhivă

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Bucureşti a fost prins de către un echipaj de poliţie, luni noapte, pe DN1, drogat la volan şi cu permisul suspendat.

Pentru că avea un comportament bizar, poliţiştii l-au testat cu aparatul Drug Test, iar rezultatul le-a cofirmat bănuielile. Omul se afla sub influenţa uno rsubstanţe psihoactive

”Noaptea trecută, în jurul orei 2.15 , poliţiştii Staţiunii Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, în localitatea Sinaia, pe DN1- E60 au oprit pentru control un autovehicul, care circula din direcţia Bucureşti către Braşov. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Bucureşti, căreia i-au fost solicitate atât documentele personale, cât şi cele ale autoturismului pentru control, acesta prezentând doar documentele autoturismului. Cu ocazia verificării conducătorului auto în baza de date, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce cu RESTRICŢII - REŢINUT”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Având în vedere comportamentul poliţiştii  au solicitat testarea cu aparatul Drug Test, care a indicat prezenţa unor substanţe psihoactive, şoferul fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, arată sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite