Bogdan Padiu, directorul Grup Teamnet, în control judiciar. Ghiţă află dacă va avea un nou mandat de arestare peste cinci zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Padiu şi Cristian Anastasescu în control judiciar   FOTO:Diana Frîncu
Bogdan Padiu şi Cristian Anastasescu în control judiciar   FOTO:Diana Frîncu

Tribunalul Prahova a respins, marţi noapte, solicitarea procurorior DNA Ploieşti care cereau arestarea preventivă a directorului Teamnet şi au decis să-l plaseze sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Decizia poate fi atacată însă la instanţa superioară.

 În ceea ce priveşte arestarea preventivă în lipsă a fostului deputat de Prahova, judecătorul de drepturi şi libertăţi a amânat să ia o hotărâre în acest sens până în data de 6 martie.

Şedinţa în care s-au judecat măsurile preventive a început, marţi, la ora 16.00 şi s-a terminat puţin după ora 21.00, când deja expirase ordonanţa de reţinere emisă de procurori pe numele lui Bogdan Padiu.

Acesta este acuzat, alături de Sebastian Ghiţă, de complicitate la spălare a banilor, trafic de influenţă şi constituire de grup infracţional organizat, într-un nou dosar, al cincilea în ceea ce-l priveşte pe fostu parlamentar

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite