Bijuterii de 150.000 de euro, furate dintr-o casă din Ploieşti. Hoţul a dat mai multe lovituri în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bijuterii vechi şi valoroase, evaluate la 150.000 de euro, au dispărut săptămâna trecută dintr-o casă din Ploieşti. Hoţul a fost prins la o casă de amanet din Capitală, unde a încercat să vândă o parte din pradă

Jaful s-a petrecut în Ploieşti, în seara de 14 august, când hoţul, un individ în vârstă de 31 de ani, a pătruns în locuinţa unei femei şi a sustras o casetă de valori.

În aceasta se afla toată averea proprietarei, bijuterii de familie vechi şi extrem de valoroase, printre care piese din aur cu diamante, dar şi ceasuri scumpe, informează ploiestiri.ro.

Hoţul a dispărut cu prada de 150.000 de euro şi a vândut o parte dintre bijuterii în Bucureşti, pentru nici 5.000 de lei. A doua zi, a încercat să scape şi de restul de valori la o altă casă de amanet, unde a fost prins de poliţişti.

Poliţiştii au stabilit că hoţul a mai spart, în urmă cu câteva luni, o locuinţă din care a furat bijuterii în valoare de 200.000 de lei şi este suspect şi în cazul mai multor spargeri comise în ultima perioadă în oraş.

Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile şi este cercetat pentru furt calificat şi violare de domiciliu.

Vă mai recomandăm

Recompensă de 10.000 de dolari pentru prinderea hoţului din casetele de valori ale Raiffeisen Ploieşti

Primarul din comuna prahoveană Plopu, lăsat fără o jumătate de milion de euro, dintr-o casetă de valori a băncii Raiffeisen Ploieşti

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite