Accidentare de durată la CSM Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea meciului de pregătire pe care îl dispută în această seară, reprezentanţii echipei de handbal masculin CSM Ploieşti au anunţat că nu există probleme de lot, cu o singură excepţie: interul Florin Nicolae, care va avea nevoie, cel mai probabil, să intre „la cuţit"

Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti va susţine, astăzi, începând cu ora 19,30, un meci amical cu formaţia divizionară secundă ACS Interhandball Bucureşti. Partida se va disputa în Sala „Lucian Grigorescu" din Capitală, potrivit unui comunicat de presă emis de CSM. Ploieşteanul Florin Nicolae, sosit de la campioana HCM Constanţa, este accidentat la umărul braţului de aruncare. Există posibilitatea ca jucătorul să se opereze, situaţie în care ar putea lipsi cel puţin trei luni. În rest, nu există probleme din punct de vedere al sănătăţii, toţi jucătorii fiind în grafic pentru startul campionatului.

CSM Ploieşti a mai disputat, până acum, două meciuri de pregătire, cu formaţii din primul eşalon valoric, Dinamo Municipal Braşov şi CSM Bucureşti, pierdute la limită.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite