450 de copii din Organizaţia Concordia şi şcolile ploieştene au alergat pe Bulevard, la Crosul „Sus inimile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Record de participare, duminică, la cea de-a III-a ediţie a Crosului Concordia „Sus inimile!” care s-a desfăşurat pe  Bulevardul Independenţei. 450 de copii din Organizaţia Concordia şi din 17 şcoli ploieştene au alergat împreună, din toată inima, cu bucuria pură a copilariei

Deschiderea evenimentului de duminică a fost marcată de un moment pregătit de toboşarii Concordia „Îngerii lui Simon”, iar startul a fost dat de fosta campioană mondială la gimnastică, Corina Ungureanu, pentru cele trei categorii de vârstă: 7-11 ani, 12-15 ani şi peste 16 ani.

Crosul Concordia are ca scop promovarea unei vieţi sănătoase prin sport, precum şi reintegrarea socială a copiilor şi tinerilor din cadrul organizaţiei.

Organizaţia Umanitară Concordia  este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi profesională a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă.

În prezent, Concordia ocroteşte peste 400 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale, pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, din judeţul Prahova.

Vă mai recomandăm

O zi în plus pentru vizitarea Peleşului. Castelul a trecut la programul de vară

Sirenele din Ploieşti, verificate timp de câteva zile. Exerciţiu de alarmare pe 6 iunie
 

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite