VINERI: Prima ediţie a Târgului de Turism Muntenia – Winter Edition 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 20 decembrie 2013, la Piteşti are loc prima ediţie a Târgului de Turism Muntenia – Winter Edition 2013, un eveniment care îşi propune să aducă în atenţia publicului larg ofertele momentului din domeniul turismului şi din domenii conexe.

Vizitatorii interesaţi să descopere şi să contracteze în condiţii preferenţiale vacanţele de vis sunt aşteptaţi cu o paletă largă de propuneri: destinaţii interne şi internaţionale, oferte pentru Crăciun şi Revelion, schi, city-break-uri, oferte interne de weekend, turism rural şi turism religios, oferte business, turism de aventură etc. Printre expozanţi se vor regăsi agenţii de turism, unităţi hoteliere, pensiuni, unităţi administrative şi asociaţii din domeniul turismului.

Evenimentul,  realizat în parteneriat cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş,  îşi propune să vină în întâmpinarea publicului cu oferte din toate zonele ţării, iar această ediţie reprezintă startul unui concept organizatoric menit să poziţioneze Târgul Naţional de Turism Muntenia în topul evenimentelor de gen din România, cu o structură mult mai amplă, în anii următori.

Cei interesaţi de ofertele turistice sunt aşteptaţi vineri, 20 decembrie, în intervalul 10:00 - 20:00, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” din Piteşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite