Un bătrân de 83 de ani a murit carbonizat, după ce casa i-a luat foc. Înăuntru se mai aflau două persoane

0
Publicat:

Un incendiu a mistuit marți o locuință din comuna argeșeană Suseni. Un bătrân a murit, iar o femeie a suferit arsuri. A treia victimă a avut nevoie de îngrijiri după ce a făcut atac de panică.

Incendiul a mistuit casa. FOTO ISU Argeș
Incendiul a mistuit casa. FOTO ISU Argeș

Tragedia s-a întâmplat în satul cu același nume, Suseni.

Au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, iar către locul solicitării s-a deplasat și un echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul Pitești.

„Este vorba despre o locuință care arde generalizat, pe o suprafață de aproximativ 150 de mp, incendiul extinzându-se și la o anexă. În momentul de față, incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare”, a explicat ISU Argeș.

Bărbatul a fost găsit carbonizat

Din păcate, una dintre persoanele aflate în casă nu a mai putut fi salvată. Este vorba despre  un bărbat în vârstă de 83 de ani, găsit carbonizată.

„În urma evenimentului au rezultat trei victime. Două dintre acestea au fost monitorizate de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat, iar pentru a treia, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind găsită carbonizată în locuință”, explică ISU Argeș.

Flăcările au cuprins întreaga clădire. FOTO ISU Argeș
Flăcările au cuprins întreaga clădire. FOTO ISU Argeș

O bătrână e rănită

Celelalte victime sunt o femeie în vârstă de 78 de ani, care a suferit arsuri la membrul superior drept și la nivelul feței și o altă femeie, de 58 de ani, care a suferit un atac de panică.

 Casa s-a făcut scrum. FOTO ISU Argeș
Casa s-a făcut scrum. FOTO ISU Argeș

În noiembrie 2022, un bătrân de 95 de ani, din Dâmbovița, a fost găsit carbonizat în locuinţă, după un incendiu care i-a mistuit casa, 

Trupul bărbatului a fost scos de către vecini din camera în care s-a manifestat incendiul.

Anterior, în octombrie, un bărbat din Galaţi a fost găsit mort în urma unui incendiu puternic izbucnit la un garaj. Omul a încercat să îşi salveze maşina, însă a fost răpus de fum şi nu a mai reuşit să iasă de acolo.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul sa manifesta cu violenţă la partea din faţă a garajului.

- ;

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite