Un bărbat in Curtea de Argeş şi-a incendiat o construcţie din gospodărie după o ceartă cu soţia. Ce a păţit apoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă IGSU
Foto: arhivă IGSU

Un bărbat in Curtea de Argeş a răbufnit, joi seara, după o ceară cu soţia şi a incendiat o construcţie din propria gospodărie. Bărbatul a fost reţinut, iar în cursul zilei de vineri va fi fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu riscul de a fi arestat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au reţinut, joi seară, un bărbat de 48 de ani, care a ncendiat o anexă, în urma unui conflict în familie.

"În seara zilei de 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi, prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că, la un imobil de pe strada Groape din Curtea de Argeş, a izbucnit un incendiu.

Echipajul de poliţie, ajuns la faţa locului, a constatat faptul că cele semnalate se confirmă, incendiul se manifesta la o anexă, cu posibilităţi de propagare la imobilele din apropiere", precizează IPJ Argeş.

Ordin de protecţie provizoriu

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, împreună cu reprezentanţii ISU Argeş, a rezultat faptul că incendiul a fost provocat de proprietarul imobilului, un bărbat de 48 de ani, în urma unui conflict cu soţia.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei, pentru audieri.

După completarea formularului de evaluare a riscului, împotriva bărbatului, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru 5 zile.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi distrugere, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite