Un bărbat din Argeş şi-a lovit cu toporul vecinul şi tot cu toporul i-a întâmpinat şi pe poliţiştii chemaţi să stingă conflictul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat din Argeş este cercetat pentru ameninţare, distrugere, loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj după ce a încercat să-şi facă dreptate cu toporul.

Bărbatul are de 31 de ani şi este din comuna Corbi.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la o stare conflictuală, în urma căreia un bărbat (...) ar fi lovit cu un topor pe un consătean, cauzându-i leziuni la o mână", precizează IPJ Argeş.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă formată din doi poliţişti. Şi aceştia au fost ameninţaţi de către bărbat tot cu toporul.

Bărbatul în cauză a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere, loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. 

"După administrarea probatoriului, bărbatul de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă', mai precizează IPJ Argeş

 Duminică seara, individul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în faţa instanţei, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm:

 Un cunoscut om de afaceri din Argeş a fost reţinut pentru şantaj în favoarea unui primar de comună

Lovitură de teatru în cazul fetiţei răpite şi violate până la leşin. Cine este adevăratul violator

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite