Teren de 10 milioane de lei scos la mezat în centrul Piteştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terenul de 10 milioane de lei se află pe Calea Craiovei
Terenul de 10 milioane de lei se află pe Calea Craiovei

Criza i-a făcut pe mulţi piteşteni să piardă terenuri amplasate în zone cheie ale oraşului, care valorează o mulţime de bani şi chiar pensiuni turistice în comunele învecinate.

Printre bunurile scoase la licitaţie de bănci se numără un teren situat în imediata apropiere a centrului oraşului Piteşti. Este vorba de un teren intravilan, de o suprafaţă de 3690 de metri pătraţi, situat pe Calea Craiovei chiar pe panta care urcă dinspre centrul oraşului spre cartierul Craiovei. Terenul, dotat cu toate utilităţile, a intrat în posesia Băncii Comerciale Române în urma unei executări silite, acesta fiind acum în lichidarepatrimonială. Preţul la care poate fi achiziţionat este de 9.745 milioane de lei. În zonă s-au construit în ultimii ani clădiri pentru birouri şi chiar un bloc nou de locuinţe.


Un alt teren, situat în cartierul Găvana III, pe o suprafaţă de 3018 metri pătraţi este scos şi el la vânzare, de aceeaşi bancă, pentru suma de 1,605 milioane de lei.


Pensiune de 3,5 milioane de lei
Printre clădirile scoase la licitaţie se numără şi o pensiune din comuna Călineşti, construită pe malul lacului. Imobilul, format din subsol, parter, etaj şi mansardă are 586 de metri pătraţi şi vine „la pachet” cu un teren arabil de 4.727 de metri pătraţi pentru 3,5 milioane de lei. Parterul pensiunii este amenajat ca restaurant, etajul cuprinde 9 garsoniere şi 2 apartamente, iar la mansardă se află o sală de conferinţe şi 4 camere.


Apartamentele de trei camere din Piteşti sunt scoase la licitaţie de Piraeus Bank începând de la 30.000 de euro. Un imobil situat în cartierul Negru Vodă porneşte de la acest preţ, în timp ce un apartament cu trei camere, complet utilat, din cartierul Craiovei poate fi cumpărat de la 36.577 de euro.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite