Stăpânii de sclavi de la Berevoeşti rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei opt stăpâni de sclavi de la Berevoeşti care au contestat deciziile Tribunalului Argeş de prelungire  a arestului preventiv, pronunţate pe 29 august, râmân în arest, după ce Curtea de Apel Piteşti le-a respins, ca nefondate, contestaţiile.

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins marţi contestaţiile formulate de 4 dintre stăpânii de scavi de la Berevoeşti împotriva deciziei Tribunalul Argeş care a menţinut starea de arest preventiv, după ce, anterior, mai respinsese contestaţile altor patru.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Ursu Iosif, Furdui Costinel Ionuţ, Marinoiu Marian şi Grancea Daniel, în prezent aflaţi în stare de arest la Penitenciarul Mioveni, împotriva încheierii din data de 29 august 2017 pronunţată de Tribunalul Argeş, în dosarul nr. 16/109/2017/a6 (...)“, se arată în prima hotărâre.

Iar cea de-a doua soluţie, tot definitivă, sună la fel: „Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Feraru Nicolae Crinu Alin Brumaru, Costel Feraru, Vasile Mugurel Feraru, împotriva încheierii din data de 29 august 2017 pronunţată de Tribunalul Argeş, în dosarul nr. 19/109/2017/a7.

Fiecare contestator inculpat a fost obligat să plătească 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu în sumă de 130 lei, a fost plătit din fondurile Ministerului Justiţiei.

Indivizii, trimişi în judecată pentru trafic de persoane ceruseră  instanţei eliberarea, pe motiv de nevinovăţie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite