ŞOCANT: Şi-a dat foc în faţa fiicei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii şi medicii de pe Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului
Pompierii şi medicii de pe Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului

Un bărbat din comuna Băiculeşti, sat Zigoneni şi-a pus capăt ieri zilelor într-un mod şocant. După ce a venit acasă de la muncă, omul s-a dus în magazie, a golit rezervorul unei drujbe şi şi-a turnat benzina pe haine.

A mers apoi în camera fiicei sale şi de faţă cu tânăra de 18 ani a aprins o brichetă şi şi-a dat foc. Tânăra, şocată de gestul tatălui, a avut puterea să îl acopere cu o pătură, în speranţa că va reuşi să stingă flăcările şi să-i salveze astfel viaţa. A pus mâna pe telefon şi a sunat repede la 112, însă medicii şi pompierii nu au mai putut face nimic pentru Laurenţiu Gheorghe Ciucă, de 41 de ani. Bărbatul a murit carbonizat.


Acesta lucra ca muncitor la o fabrică de cherestea din Curtea de Argeş. De aproape doi ani de zile soţia sa, Mioara, a plecat la muncă în Italia, lăsându-i pe cei doi copii, în grija bărbatului. În urmă cu câteva luni femeia s-a întors acasă, dar sătulă de scandaluri şi de serile în care bărbatul ei venea beat acasă, a depus actele de divorţ la Judecătoria din Curtea de Argeş şi a plecat înapoi la muncă. De atunci bărbatul a început să se plângă la rude că nu mai poate trăi fără soţia sa, însă oamenii nu l-au luat în seamă, bărbatul fiind în stare de ebrietate. Ieri însă şi-a pus ameninţările în practică. 


“Cadavrul prezintă urme de carbonizare pe întreaga suprafaţă, articolele de îmbrăcăminte fiind arse complet, iar incendiul nu s-a propagat, nefiind afectate bunuri din locuinţă”,a  declarat agent Laura Folea, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite