Şefa Ambulanţei Argeş: „Cât credeţi că vom rezista în ritmul acesta?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Luminiţa Paul
Foto: Facebook Luminiţa Paul

Luminiţa Paul, directorul Serviciului de Ambulanţă Argeş trage un semnal cu privire la suprasolicitarea echipelor de intervenţie.

Sute de persoane sunt diagnosticate pozitiv în fiecare zi, în Argeş. Numărul infectaţilor a crescut, în ultimele 24 de ore de la 38.703 la 39.397. În multe cazuri, testarea s-a făcut în urma unui apel la 112.

"Ambulanţa Ageş la testare, în echipaje mixte cu ISU. Testăm şi ziua şi noaptea, pentru diagnosticarea precoce a infecţiei cu SARS-COV- 2 şi iniţierea tratamentului. Apelurile sunt foarte multe, personalul este suprasolicitat şi epuizat.", atrage atenţia Luminiţa Paul, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Angajaţii acestor servicii sunt, ca şi personalul medical din spitale, epuizaţi.

"MERGEŢI, VĂ ROG Şi VACCINAŢI-VĂ ! Cât credeţi că vom rezista în ritmul acesta?", mai scrie, pe Facebook, Luminiţa Paul.

Incidenţa  COVID-19 la nivel de judeţ, pe ultimele 14 zile, a ajuns la 9.54 (ieri 9.35). Saloanele spitalelor sunt pline, la fel şi secţiile ATI. 16  noi decese au fost anunţate în raportarea de miercuri (5 decese de săptămâna trecută).

Şefa ambulanţei Argeş:
Şefa ambulanţei Argeş:

Vă recomandăm să mai citiţi:

Tulburător. Intubat în seara în care i-a născut soţia, un tânăr nevaccinat a murit de COVID-19 după câteva zile 

Trei sfaturi de la ÎPS Calinic pentru preoţi şi rugăciunea specială pentru sănătate pe care o recomandă. „Să nu exagerăm în nicio privinţă!“ 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite