Se amână venirea celor de la Real Madrid la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gica Dobrin, soţia fostului fotbalist, susţine că „Prinţul din Trivale“ este un vin de colecţie
Gica Dobrin, soţia fostului fotbalist, susţine că „Prinţul din Trivale“ este un vin de colecţie

La începutul acestui an oficialii clubului spaniol Real Madrid şi-au exprimat interesul de a cumpăra mai multe acţiuni la Şcoala de Fotbal  “Nicolae Dobrin”, dorind să se implice în activitatea de aici.


Această informaţie a fost o surpriză neaşteptată atât pentru piteşteni, cât şi pentru Giga Dobrin, soţia regretatului forbalist. “Gâscanu”, aşa cum i se spunea lui Dobrin, a primit un premiu la sfârşitul anului trecut pentru întreaga sa activitate, în urma unui sondaj realizat de Pro Sport, la începutul anului spaniolilor le-a venit ideea să scoată pe piaţă un vin care să poarte numele “Prinţul din Trivale”.


Ambele proiecte au rămas însă în stand-by, deoarece persoana care a fost împuternicită să medieze parteneriatul a murit în drum spre Madrid în urma unui accident rutier. “Am avut un impresar care să ne reprezinte în Spania pentru discuţiile cu vinul, cu şcoala, cu tot şi domnul a avut un accident acum o lună şi a murit săracul. Acum suntem în tratative cu altcineva. Se va realiza tot ce s-a propus, dar uite aşa a vrut Dumnezeu.”, ne-a spus doamna Gica Dobrin, cea care i-a stat alături fotbalistului o viaţă întreagă.


Momentan reprezentanţii spanioli sunt în concediu, iar discuţiile vor fi reluate cel mai probabil în luna septembrie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite