S-au cununat la mănăstrire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian şi Adela Căpăţână
Octavian şi Adela Căpăţână

Sunt amândoi economişti, tineri, frumoşi şi cu iniţiativă. S-au cunoscut prin natura meseriei, s-au îndrăgostit şi, pe 1 octombrie şi-au unit destinele.

Cununia religioasă la Cotmeana
Omul de afaceri piteştean, Octavian Căpăţână, fiului directorului executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, şi-a pune pirostriile. Partenera pe care a ales-o pentru a-i fi alături pentru toată viaţa este frumoasa Adela Ioana Oprişor, angajată a BRD Piteşti.

„Este o zi specială pentru noi, un eveniment foarte fericit pe care ne-am dorit să-l petrecem împreună cu toţi cei dragi. Ne-am cunoscut prin natura meseriei cu câţiva ani în urmă şi am rămas împreună în atunci”, spune fericita mireasă.

Nunta a avut loc sâmbătă, cei doi fiind cununaţi civil la Piteşti, de către primarul Tudor Pendiuc, După ce au spus da în faţa legii, cei doi au mers la Mănăstirea Cotmeana pentru a se lega şi în faţa lui Dumnezeu.

Ceremonia religioasă a fost dusă la îndeplinire către însuşi părintele Ioasaf, iar apoi a urmat distracţia, în cel mai luxos hotel din judeţ, Ramada. Naşi celor doi însurăţei le sunt Maria şi Puiu Brănescu, preşedintele CCI Argeş.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite