Percheziții la Spitalul Județean din Pitești. Un medic a fost reținut pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două percheziții au fost efectuate, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar în urma acestora un medic din cadrul unității a fost reținut pentru luare de mită.  Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că este vorba de diabetologu Liliana Berca.

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost reținut / Foto: Arhivă / Facebook
Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost reținut / Foto: Arhivă / Facebook

Conform unui comunicat de presă al DNA, perchezițiile au fost efectuate de lucrătorii Serviciului Judeţean Anticorupţie Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

„Până în prezent, din probatoriul administrat, rezultă că medicul a primit de la un număr de cel puţin 20 de persoane, având calitatea de pacienţi sau aparţinători ai acestora, diferite sume de bani sau bunuri, în legătura cu exercitarea actului medical. Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore.”, mai precizează sursa citată.

Pe parcursul cercetărilor, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi Brigăzii Operaţiuni Speciale Piteşti.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite