Partidă cu grad ridicat de risc. Vezi ce măsuri se iau pentru meciul CS Mioveni - Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții clubului sportiv împreună cu polițiști, pompieri, jandarmi și polițiști locali din Mioveni, dar și agenți de pază ai firmei care va asigura ordinea pe stadionul din Mioveni au stabilit măsurile de ordine care vor fi luate pe parcurul derbyului.

Ordinea publică va fi asigurată înaintea și pe parcursul meciului de fotbal de o adevărată desfășurare de forțe la care vor participa 300 de jandarmi, 75 de polițiști și 20 de polițișt locali, partida fiind considerată una cu grad ridicat de risc. Măsurile de ordine în incinta arenei sportive vor fi asigurate de 80 de agenţi ai firmei de pază cu care clubul a încheiat contractul în acest sens.

Doar suporterii care au achiziționat bilete vor putea intra pe stadion. Jandarmii vor adopta măsuri speciale de supraveghere a suporterilor pe drumul de la București și la intrarea pe stadion din cauza numărului mare de suporteri dinamovişti (aproximativ 300 ) care au interdicţia de a participa la meciurile de fotbal.

Suporterii sunt sfătuiți să aibă la ei actul de identitate pentru a se legitima la solicitarea forțelor de ordine, dar și biletul de acces.
“Refuzul  prezentării documentelor de acces şi, dupã caz, a actelor de identitate, la solicitarea justificatã a forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţã se sancţionează cu amendã de la 250 lei la 750 lei şi cu sancţiunea contravenţionalã complementarã de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au sãvârşit fapta pe o perioadã de 6 luni”, se precizează în comunicatul de presă emis de Inspectoratul de Jandarmi Argeș.

Suporterii echipei gazde, C.S. Mioveni, vor avea la dispoziție două case de bilete, amplasate pe bulevardul  Dacia, aceştia putând achiziţiona bilete până în această seară, la ora 18.30. Pentru suporterii echipei F.C. Dinamo va fi amplasată o casă de bilete pe bulevardul Hanul Roşu de unde vor fi puse în vânzare 500 de bilete începând cu ora 17.30. Accesul pe stadion se va realiza începând cu ora 18.30.

Accesul suporterilor echipei C.S. Mioveni va fi permis de către jandarmi dinspre B-dul Dacia  înspre Strada Stadionului numai dacă au documente de acces asupra lor, putând ulterior intra în stadion pe porţile de acces nr. 1 şi nr. 2, iar cei care vor dori să meargă la tribuna oficială se vor deplasa pe strada Pieţei după ce au făcut dovada că au documente de acces la barajele jandarmilor de pe Strada Muntenia şi B-dul Dacia.

Accesul suporterilor dinamovişti se va realiza dinspre B-dul Dacia înspre Str. Hanul Roşu unde vor putea parca autovehiculele pâna la sensul giratoriu; cei care nu vor poseda documente de acces nu vor fi lasati de jandarmi să treacă de dispozitivul de prefiltrare dinspre Str. Hanul Roşu către strada Stadionului, de unde ulterior li se va realiza accesul prin poarta nr.3, singura rezervată echipei oaspete.

Spectatorii nu au voie să introducă pe stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de legeori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la meci. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură naționala, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență

Fiind o competiţie sportivă cu grad ridicat de risc, accesul minorilor sub 14 ani e permis doar dacă sunt însoţiţi de o persoanã majorã şi pe bază de bilet;

Este interzis accesul în arena sportivă cu umbrele de ploaie, fiind recomandată utilizarea pelerinelor de ploaie.

Suporterii sunt obligați să se supună controlului corporal preventiv efectuat de agenţii de securitate şi jandarmi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite