Om al străzii internat la un spital de psihiatrie după ce a îndreptat un pistol de jucărie spre mai mulţi trecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi au intervenit FOTO: IPJ Argeş
Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi au intervenit FOTO: IPJ Argeş

Un om al străzii ce îşi făcea veacul în centrul Piteştiului a fost internat de trei zile la Spitalul de la Psihiatrie din comuna argeşeană Vedea ca urmare a unui incident neobişnuit.

În seara zilei de duminică 28 martie, o femeie aflată în centrul Piteştiului, aproape de fosta cofetărie „Magnolia”, a sunat la 112, spunând că un bărbat a îndreptat un pistol spre ea şi spre mai mulţi trecători. La faţa locului au sosit în mai puţin de 10 minute două echipaje de poliţişti şi jandarmi.

Bărbatul care a făcut obiectul sesizării avea un pistol, numai că era vorba de un pistol de jucărie. Şi acelaşi bărbat, în vârstă de 36 de ani, era cunoscut ca om al străzii de mai mult timp.

La câteva ore după incident, bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie de la Vedea, urmând ca până la finalul acestei săptămâni să fie supus unor investigaţii suplimentare pentru a se stabili ce tratament i se va administra şi ce perioadă va petrece în spital.

Poliţia Argeş nu a luat vreo măsură judiciară împotriva bărbatului.

Vă mai recomandăm şi:

Bărbat împuşcat cu un pistol cu bile. Acesta a intervenit într-un scandal între tineri

Poliţişti, înjuraţi şi ameninţaţi cu toporul de un hoţ de lemne: „Băi, caschetare, scoţi pistolul la mine?” Cum a reuşit individul să scape nepedepsit VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite