Olimpiada Deţinuţilor, pentru Monaliza Zegheru. 9 penitenciare din ţară participă la acţiunile sportive organizate pentru profesoara bolnavă de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinuţii din penitenciarele Colibaşi, Găeşti, Târgu Jiu, Craiova, Ploieşti, Slobozia, Drobeta Turnu Severin, Mărgineni şi Bucureşti-Jilava vor participa la un eveniment caritabil pentru Monaliza Zegheru.

9 penitenciare din ţară participă la acţiunile sportive organizate pentru profesoara bolnavă de cancer.

Deţinuţii se vor întrece în competiţii sportive pentru a strânge fonduri pentru tratamentul profesoarei de canto de la Centrul Cultural Mioveni, diagnosticată în februarie cu o formă rară de cancer, căreia medicii români îi mai dădeau în cursul lunii mai doar trei săptămâni de trăit şi care, acum, se află internată la o clinică oncologică din Turcia, sub chimioterapie.

Zeci de persoane private de libertate vor participa vineri, 30 octombrie, începând cu ora 9.00, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni la întreceri sportive de fotbal, tenis de masă şi darts şi vor organiza o expoziţie cu obiecte confecţionate de ei. Toţi banii care vor fi strânşi de la spectatori vor ajunge în conturile Monalizei Zegheru.

Evenimentul este organizat de Penitenciarul Colibaşi, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni, Primăria oraşului Mioveni, CS Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, Clubul Sportiv Darts Mioveni, Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni, Art Creative Piteşti, Centrul de Tip Familial Găvana şi o firmă privată de panificaţie. Olimpiada Deţinuţilor se află la a doua sa ediţie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite