O femeie din Argeş şi-a omorât copilul în vârstă de patru ani. Vecinii susţin că femeia ar fi făcut acest lucru din cauza depresiei de care suferea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Argeş şi-a omorât copilul în vârstă de trei ani şi zece luni, iar din primele informaţii se pare că femeia ar fi avut probleme psihice.

O femeie din Argeş şi-a ucis micuţul în vârstă de aproape patru ani. Apropiaţi ai femei au declarat, pentru Adevărul, că aceasta ar fi fost la spital în această dimineaţă din cauza depresiei de care suferea de mai multă vreme, iar în momentul în care s-a întors acasă şi0a omorât băieţelul în vârstă de trei ani şi zece luni. Tragedia a avut loc în comuna Poenarii de Muscel.

UPDATE: Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au început imediat o anchetă la faţa locului, iar cadrele medicale de la ambulanţă au încercat să salveze victima, dar nu au mai putut face nimic. 

Vecinii spun că femeia în vârstă de 25 de ani a ameninţat în câteva rânduri că îşi va omorâ copilul, ca o răzbunare, fără a preciza motivul şi persoana care a suparat-o, iar primele date arată că aceasta renunţase la tratament de aproximativ doi ani. Primele informaţii ale anchetatorilor arată că făptaşa a dobândit un sindrom depresiv după naşterea băieţelului şi urma un tratament, iar în această dimineaţă s-a simţit rău şi ar fi fost la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel unde a urmat un tratament perfuzabil, după care a fost trimisă acasă unde, ulterior şi-a omorât cu cruzime unicul copil, căruia i-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie. 

Bunicul minorului a făcut macabra descoperire şi i-a alertat pe vecini care au sunat imediat la 112, dar leziunile incompatibile cu viaţa ale victimei au făcut imposibilă salvarea acesteia. Soţul femeii este sondor de meserie şi era mai tot timpul plecat de acasă în diferite locuri din ţară pe unde lucra, iar reprezentanţii Direcţiei de la Protecţia Copilului Argeş urmează să explice de ce copilul a rămas în îngrijirea mamei, deşi aceasta era cunoscută cu probleme psihice. Femeia a fost preluată pentru audieri de către anchetatori, iar procurorul de caz va dispune probabil măsura reţinerii acesteia pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă sub acuzaţia de omor, făptaşa urmând a fi expertizată psihic. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite