Miting faţă de imigranţi, la Câmpulung. Municipalitatea a autorizat manifestaţia programată pentru duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zvonurile potrivit cărora în municipiul Câmpulung ar putea fi primiţi o parte din refugiaţii din Orientul Mijlociu l-au determinat pe un bărbat din oraş să organizeze un miting de protest faţă de această intenţie.

Câmpulungeanul a depus o cerere de autorizare la primărie şi a făcut publice, pe un site de socializate, data, ora şi locul de desfăşurare a mitingului: 18 octombrie, de la ora 15, în Piaţa Primăriei.

„Scopul adunării publice îl constituie manifestarea protestului în legătură cu intenţia de cazare a refugiaţilor în Câmpulung. Dorim ca adunarea să se desfăşoare în mod paşnic şi civilizat, de aceea, solicităm primăriei şi organelor de poliţie luarea tuturor măsurilor necesare în sprijinul bunei desfăşurări a acţiunii“, explică Aurelian Banu în adresa înaintată primăriei, pe care a postat-o şi pe site-ul de socializare.  

Municipalitatea a confirmat autorizarea mitingului.

“Nu avem primar; nu avem un spital dotat corespunzător, nu am alfabetizat şi integrat rudarii"

Bărbatul a făcut publice şi motivele pentru care, crede el, municipiul Câmpulung nu este pregătit să primească refugiaţi: „Nu au fost evacuate deşeurile de la ARO, din contră, sunt aduse şi incinerate alte deşeuri periculoase; nu avem locuri de muncă; nu avem o reţea sigură pentru alimentarea cu apă; nu avem o staţie de epurare corespunzătoare; nu avem parcuri; nu avem primar; nu avem un spital dotat corespunzător, nici medici suficienţi; nu am alfabetizat şi integrat rudarii; nu avem Casă de Cultură. În aceste condiţii, nu putem să-i primim pe refugiaţi!“ explică Aurelian Banu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite