Miracol: un băieţel de doi ani a supravieţuit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

0
0

Un accident foarte grav s-a petrecut în această dimineaţă în Piteşti. Un băieţel în vârstă de doar 2 ani a căzut de la etajul trei al blocului în care locuia. În mod miraculos, băieţelul a supravieţuit.

În cazul micuţului s-a solicitat ajutorul prin servicul de urgenţă 112, iar un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, băieţelul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti şi este conştient. Încă nu se cunosc amănunte despre împrejurările în care micuţul a căzut de la etajul trei al blocului.

„Copilul este stabil şi conştient. A fost transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Nu se cunosc încă împrejurările în care a căzut. Poliţia va cerceta acest aspect”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

După cum spune dr. Adina Enescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Piteşti, „Copilul are politraumatisme prin cădere de la înălţime prin precipitare.

Are un traumatism cranian şi un traumatism toraco-abdominal. Se suspectează şi o contuzie pulmonară. Este echilibrat, stabil. Se afla la investigaţii. Deocamdată nu va pot spune daca de va lua în calcul transferul spre o clinica din Capitală”.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri