Un tânăr din Târgu Jiu a murit într-un accident cumplit petrecut pe o autostradă din Germania. A murit carbonizat în cabina tirului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de numai 24 de ani, din Târgu Jiu, şi-a pierdut viaţa, zilele trecute, într-un accident înfiorător petrecut pe o autostradă din Germania.

Alexandru lucra ca şofer de tir. Accidentul a avut loc pe o autostradă care ducea către Berlin. Trei tiruri au intrat în coliziune, Alexandru aflându-se într-unul din acestea. Tirul a luat foc, iar târgujianul nu a putut să iasă din cabină şi a murit carbonizat.

Ce mesaj a transmis fratele

Alexandru se căsătorise de curând şi urma să devină tată, soţia sa fiinf însărcinată. Andrei, fratele lui Alexandru a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoţionant şi îi promite acestuia că va avea grijă de fiul lui:

„Fratele meu, să ştii că te iubesc oriunde ai fi. Nu ştiu de ce D-zeu te-a trimis aşa devreme în ceruri. Nu pot să cred aşa ceva şi îţi promit că nu o să te uit niciodată … Sufletul şi inima mea, viaţa asta cruntă şi amară să te ia în halul ăsta nu pot să cred aşa ceva … Dumnezeu să te odihnească în pace şi să aibă grijă de tine ca de urmaşul tău îţi promit că o să am eu grijă de el şi de soţia ta ca prin copilul tău o să renaşti tu … Te iubesc !!!”.
Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri