Medicul ginecolog care a bătut două persoane a lucrat ani întregi ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nataşa Neniţoiu, medicul ginecolog acuzat că a bătut două paciente, are un trecut plin de probleme. Aceasta a mai bătut şi alte paciente şi a lucrat ani de zile ilegal.

Cercetată sub control judiciar începând din 10 decembrie şi având interdicţie de a îşi exercita profesia, medicul ginecolog Nataşa Neniţoiu din Piteşti a lucrat ani întregi fără a avea autorizaţie şi a mai agresat şi alte paciente în ultimii 15 de ani.

Pe 22 iulie a.c., după efectuarea unei consultaţii, Nataşa Neniţoiu nu s-a înţeles cu pacienta, pe care a încuiat-o în sala de aşteptare alături de persoana care o însoţea, ulterior agresând fizic cele două persoane.

Acuzată de o pacientă că a dezvirginat-o

Deşi pacienţii doctoriţei au făcut plângeri încă din 2006, autorităţile au avut reacţie de abia în vara lui 2014. Concret, pe 11 august 2014, după o reclamaţie la Poliţie a unei tinere de 24 de ani care a acuzat-o pe doctoriţă că a dezvirginat-o, deşi venise la un control de rutină, DSP Argeş a făcut un amplu control la cabinetul Nataşei Neniţoiu, cabinet aflat chiar în centrul Piteştiului. Autorităţile au constatat numeroase nereguli grave şi au amendat-o cu 50.000 de lei. Doctoriţa Nataşa Neniţoiu nu avea autorizaţie sanitară de funcţionare, nu avea autorizaţie de liberă practică şi nu era înregistrată în Registrul Unic al Cabinetelor Medicale.

A jignit mai multe paciente

De-a lungul timpului numeroase paciente ale Nataşei Neniţoiu au reclamat că aceasta le-ar fi înjurat sau chiar bătut în cabinetul din centrul Piteştiului.

În 2004, la Colegiul Medicilor Argeş a fost înregistrată o reclamaţie venită din partea unei paciente care sesiza faptul că doctoriţa Neniţoiu i-ar fi cerut suma de 700 lei pentru a-i face un avort. Ulterior, reclamaţiile împotriva medicului ginecolog au început să curgă. Piteşteanca Maria Fierbinţeanu a menţionat într-o plângere că a fost admonestată dur de Nataşa Neniţoiu pentru că intrase în cabinetul ei cu pantofii uzi, deşi afară ploua.

În 2007, Mariana Ionescu a venit la în decembrie 2007 la cabinetului doctoriţei ginecolog pentru un control de rutină. Foarte deranjată de faptul că tânăra a refuzat să facă şi o ecografie, Nataşa Neniţoiu a început să îi vorbească foarte urât şi a pus asistenta să o urmărească la plecare, pentru a se asigura că nu i-a furat ceva din cabinet.

În 2006, Oana Dogaru, o altă tânără, a fost bătută de Nataşa Neniţoiu în cabinet pentru că a îndrăznit să ceară adresa laboratorului medical de unde mama ei trebuia să îşi ridice mai multe analize.

Vă mai recomandăm şi:

EXCLUSIV Interviu cu o antrenoare sexuală: „Intimitatea şi sexul sunt vitale”

Cum a început Moderna să dezvolte serul anti-COVID înainte ca China să anunţe că SARS-CoV-2 se transmite de la om la om

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite