Manelistul Şuşanu şi-a petrecut seara la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manelistul Şuşanu a fost chemat de poliţişti să-şi recunoască bunurile furate
Manelistul Şuşanu a fost chemat de poliţişti să-şi recunoască bunurile furate

Manelistul Nicolae Şuşanu a a fost chemat aseară la sediului Poliţiei Municipiului Piteşti. Nu este certat cu legea, ci trebuia să-şi recunoaşte bunurile furate în luna mai, din propria casă.

Ofiţerii au capturat o reţea de spărgători a căror ţintă a fost şi locuinţa lui Şuşanu din comuna Bascov. Hoţii l-au prădat în urmă cu şapte luni. Pe lângă adidaşi, parfumuri de firmă, i-au furat şi calculatorul în care îşi păstra toate melodiile. Gaşca de trei spărgători, Nicuşor Micu, viorel Vasile Tănase şi Dumitru Dan Bardu, toţi în vârstă de 30 de anil, din Piteşti, nu au prădat numai casa manelistului, ci mai multe locuinţe.

Aşa se face că, din bunurile recuperate de la ei, haine, şoşite, bijuterii, gablonţuri, arbaletă, combină audio, murături, poliţiştii ar putea deschide un magazin. Pus în faţa tuturor bunurile, Şuşanu a spus: „Aceşti adidaşi par să fie ai lui Romeo Fantastik care se afla în casa mea atunci când mi-a fost spartă. În rest, nimic nu-i al meu. Nici nu mă aşteptam să mai recuperez ceva după şapte luni. Îmi pare rău de unitatea pe care aveam stocate melodiile.”, a spus manelistul. 

Aşa că, Şuşanu a plecat spre acas aşa cum venise, cu mâna goală. Cei trei hoţi au fost reţinuţi pe baza d eordonanţă pentru 24 de ore.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite