Inspectori ARR spulberaţi de o şoferiţă pe A1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi inspectori de la Autoritatea Rutieră Română care efectuau un control într-o parcare pe Autostrada Piteşti au fost loviţi în plin de o maşină condusă de o şoferiţă din Bucureşti.

Cei doi inspectori efectuau un control la autovehicule de peste 3 tone care transportau mărfuri, pentru a verifica actele de provenienţă. Accidentul a avut loc la kilometrul 110, în jurul orei 16.00.

Şoferiţa vinovată circula pe banda 2 dinspre Bucureşti spre Piteşti. Aceasta le-a declarat poliţiştilor că după ce a depăşit un camion, inspectorii ARR i-au făcut semn şoferului camionului să oprească şi crezând că ea este trasă pe dreapta, şoferiţa a luat brusc de volan şi nu a mai reuşite să-i evite impactul. Femeia s-a speriat şi nu a frânat, confundând frâna cu aceleraţia.

Astfel i-a spulberat practic pe cei doi inspectori ARR când a încercat să intre în parcarea de la km 110.

Femeia se afla la volanului unui Opel Astra şi avea permis din 2007. Cei doi inspectori ARR au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Piteşti, fiind transportaţi cu Ambulanţa.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe au decis că cei doi bărbaţi sunt în stare foarte gravă şi au solicitat ajutorul unui elicopter SMURD care i-a transportat, pe rând, la Spitalul Colentina, din Capitală unde vor primi îngrijiri medicale. 


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite