GALERIE FOTO S-a dat startul sărbătorilor de iarnă, la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Retragerea cu torţe şi aprinderea iluminatului public de sărbători
Retragerea cu torţe şi aprinderea iluminatului public de sărbători

După retragerea cu torţe, ce a avut loc pe traseul Piaţa Milea - Piaţa Primăriei, primarul Tudor Pendiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, împreună cu câţiva copii au apăsat butonul pentru aprinderea iluminatului public de sărbători.


De 1 Decembrie, municipalitatea piteşteană a dat startul sărbătorilor de iarnă.

După retragerea cu torţe, ce a avut loc pe traseul Piaţa Vasile Milea - Piaţa Primăriei, primarul Tudor Pendiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, împreună cu câţiva copii au apăsat butonul pentru aprinderea iluminatului public de sărbători.

Retragerea cu torţe şi aprinderea iluminatului public de sărbători

Click pe poze pentru a vedea cum au debutat sărbătorile de iarnă în Piteşti!

Toata zona centrală a fost învăluită în culorile Crăciunului, iar atmosfera de poveste a fost completată de un foc de artificii.

"Am avut în aceste zile trei delegaţii din trei oraşe înfrăţite cu Piteştiul, care au vrut să fie alături de noi. Probleme au fost tot timpul, să ne bucurăm de vremea de acum. Vă aşteptăm şi în noaptea de Revelion", a spus primarul Tudor Pendiuc.

"Vă urăm să aveţi sărbători împlinite şi fericite alături de familia dumneavoastră. La mulţi ani!", a urat şi Constantin Nicolescu.

Spectacolul a continuat până târziu în noapte, pentru sutele de spectatori, cu un recital al fanfarei şi cu concerte pentru toate gusturile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite