FOTO VIDEO O autotilitară înmatriculată în Belgia a întrat sub un autocamion pe A1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer al unei autoutilitare înmatriculate în belgia a adormit la volan sau a apăsat acceleraţia în blană! Încă nu se ştie! Cert este că s-a oprit cu dubiţa, pe care o conducea, direct sub roţile unui camion încărcat cu lemne. Accidentul a avut loc, azi-noapte, pe autostrada Piteşti-Bucureşti, la kilometrul 96.

Speriat de bubuitura provocată în urma impactului, şoferul camionului a tras pe dreapta şi a coborât să vadă ce s-a întâmplat. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut dubiţa transformată într-un morman de fiare contorsionate şi şoferul captiv între ele. De altfel, el a fost cel care a sunat la 112 după ajutoare. ”Mergând pe drum am auzit o bubuitură. M-am speriat... Am coborât să văd ce s-a întâmplat şi bărbatul era blocat în maşină. Am sunat la 112. Nu am avut cu ce să-l ajut pentru că era prins între scaun şi airbag.”, ne-a spus Cristian Constantin, şoferul camionului. 

image

În urma impactului, cetăţeanul belgian a rămas captiv în autoutilitara care arată asemenea unui acordeon. Şoferul a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate , fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.”Ajunşi la faţa locului am găsit victima încarcerată. Am trecut la manevre de descarcerare, persoana în cauza fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată la unitatea de primiri urgenţe a spitalului Juudeţean Piteşti”, ne-a spus Viorel Popescu, plutonier major în cadrul ISU Argeş.

image

 Şoferul a fost transportat la spital, unde a rămas internat, starea lui de sănătate fiind delicată. Are ambele picioare fracturate şi multiple traumatisme craniene. ”Din primele cercetări, se pare că, pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul autoutilitarei a lovit partea spate a autocamionului.  Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei”, a spus subcomisarul Ciprian Mitu de la Poliţia Autostrăzi. 

image

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Singurul care-i va putea lămuri pe oamenii legii este chiar cetăţeanul belgian, când starea de sănătate îi va permite să vorbească pentru a putea da explicaţii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite