Dramă în Argeș. Un bărbat și-a ucis tatăl în bătaie și a fugit în pădure

0
Publicat:

Un eveniment tragic a avut loc luni, 1 iulie 2024, în comuna Dârmănești, județul Argeș, unde un bărbat și-a ucis tatăl în urma unei dispute. Suspectul a fugit de la locul faptei, dar a fost capturat de polițiști la scurt timp.

Criminalul a fost găsit în pădure. FOTO Arhivă
Criminalul a fost găsit în pădure. FOTO Arhivă

În seara zilei de 01 iulie a.c., în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la o stare conflictuală, pe raza comunei Dârmăneşti, în urma căreia tatăl ar fi fost lovit de fiul acestuia. La faţa locului au fost direcţionaţi poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, precum şi un echipaj medical”, a transmis IPJ Argeş.

Bărbatul de 60 de ani a suferit mai multe răni şi nu a putut fi salvat de medici. 

Până la sosirea poliţiştilor, persoana bănuită a fugit înspre zona împădurită din apropierea locuinţei. Poliţiştii care au intervenit la eveniment au scotocit zona, totodată fiind direcţionate către locul evenimentului mai multe patrule din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au reuşit să îl identifice pe bărbatul bănuit de săvârşirea agresiunii, la o construcţie situată la aproximativ un kilometru de locul faptei”, a mai transmis sursa citată.

Polițiștii de la Investigații Criminale Argeș sunt implicați în anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragediei și pentru a lua măsurile legale care se impun.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș s-a deplasat la fața locului pentru a coordona cercetările.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite