Deputatul de Argeş Cătălin Teodorescu a făcut parte din comisia ANRP care l-ar fi despăgubit ilegal pe Gheorghe Stelian

0
0

În dosarul de corupţie în care a fost reţinut procurorul Alina Bica, dosar care face referire la despăgubirile acordate de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor pentru un teren supraevaluat din Capitală, apare şi numele deputatului Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş

 

Alina Bica, Lăcrămioara Alexandru şi Dragoş Bogdan, învinuiţii reţinuţi noaptea trecută pentru corupţie - după ce Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP, din care au făcut parte în 2011, a acordat despăgubiri pentru un teren supraevaluat, vor fi prezentaţi, azi, judecătorilor cu propunerea de arestare.  
 

În acest dosar mai apar şi numele a doi deputaţi, Marko Attila (UDMR) şi Cătălin Teodorescu, preşedintele organizaţiei judeţene Argeş a PDL care recunoaşte că a făcut parte din respectiva comisie dar care spune, totodată, că nu a avut atribuţii din punct de vedere al stabilirii valorii terenului.

   

Terenul la care se face referire în dosar a fost evaluat de expertul Emil Nuţiu, din cadrul S.C. Business Evaluator S.R.L, anchetat şi el în acest dosar pentru abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Totodată a mai fost pus sub învinuire şi omul de afaceri Gheorghe Stelian, care este acuzat de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. 

Mai multe - Piteşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite