De doi ani, hăul căscat la Mihăeşti după o alunecare de teren e ignorantă constant de autorităţi. CJ Argeş se gândeşte, în sfârşit, să efectueze o expertiză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O alunecare de teren a distrus, în 2014, o parte din drumul judeţean care traversează comuna Mihăeşti, în zona satului Drăghici. Drumul a fost închis pe unul din cele două sensuri de circulaţie iar de atunci, nimeni n-a intervenit pentru consoliderea carosabilului.

După doi ani de la alunecarea de teren produsă la Mihăeşti, autorităţile se gândesc să facă ceva. 

Simona Brătulescu, unul dintre cei doi noi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Argeş, împreună cu directorul Regiei Judeţene de Drumuri Argeş, Alina Nicolau, cu directorul A.B.A.A.V., Tatiana Diaconu, şi cu primarul comunei Mihăeşti, Gheorghe Matei, s-au deplasat în zonă pentru a stabili ce măsuri trebuie luate pentru a stopa alunecările de teren, dar şi pentru a repara “în cât mai scurt timp” acest drum. 

În urma întâlnirii s-a decis efectuarea, tot “în cel mai scurt timp”, a unei expertize tehnice, însoţită de studii geologice, pentru stabilirea soluţiei de proiectare în vederea realizării obiectivului DJ 738 Mihăeşti – Drăghici.

“După efectuarea expertizei tehnice, urmează ca, împreună cu preşedintele Dan Manu, vicepreşedintele Ion Mânzână şi specialiştii Consiliului Judeţean Argeş, să găsim cea mai bună soluţie pentru a rezolva, într-un timp cât mai scurt, această problemă ” a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Simona Brătulescu.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite