Cristalele Swarovski împodobesc unghiile piteştencelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristalele Swarovsky la mare modă în saloanele piteştene de manichiură
Cristalele Swarovsky la mare modă în saloanele piteştene de manichiură

Bărbaţii sunt şi ei clienţi fideli ai saloanelor de manichiură. Aşa cum există o modă în vestimentaţie şi unghiile sunt un detaliu cărora piteştencele le acordă multă atenţie.

De diferite forme şi cu diverse modele, unghiile reprezintă o carte de vizită a domnişoarelor şi doamnelor care vor să lase o impresie bună. De ce nu şi a domnilor pentru că şi aceştia sunt clienţi ai saloanelor de manichiură.


Dacă n-ai unghii, îţi pui unele false
Cel mai adesea, clientele saloanelor de manichiură apelează la unghiile false pentru a suplini defectele pe care le au cele naturale: fie sunt prea moi, fie sunt casante sau se exfoliază. Unghiile false sunt o soluţie la îndemână pentru piteştence, fiind uşor de întreţinut, rezistente şi aspectoase.
“Este prima dată când vin la salonul de manichiură pentru a-mi pune unghii false. Ale mele nu-mi plac pentru că au o structură sensibilă. ”, spune Alina, de 20 de ani din Piteşti.


Manichiură, o operă de artă
Unele piteştence sunt cliente fidele ale saloanelor pentru că îşi doresc să experimenteze, să asorteze manichiura cu vestimentaţia, dar şi să facă schimbări cât mai dese. Desigur că este destul de costisitor să încerci modele de manichiură în fiecare săptămână.
“Am avut toate modelele pe unghii, leopard, valuri… Totuşi culoarea mea preferată este rozul. De fiecare dată aproape, pe una dintre unghii îmi pun un model cu prima literă a numelui meu.”, spune Bianca, de 21 de ani, din Piteşti.


Pietre preţioase pe unghii
Folosirea cristalelor Swarovsky pentru manichiură este un adevărat trend în rândul tinerelor piteştence. O singură piatră costă trei lei, şi în funcţie de model se poate ajunge la câteva sute de lei. Se poartă diverse modele realizate cu pietricele, de la fluturaşi, floricele la forme geometrice sau litere. Unele modele sunt unice, realizate pe loc, sub inspiraţia “nail-artist-ului” sau la sugestia clientei.
“Se cere foarte mult manichiura franţuzească sau modelele simple. Desigur că există şi excepţii. Vin unele cliente care vor unghii foarte lungi şi ascuţite.”, spune Daniela Nedelcu, una dintre angajatele salonului.


Şi bărbaţii vor unghii îngrijite

Printre clienţii saloanelor de manichiură se numără şi reprezentanţii sexului tare. Surprinzător, dar unii bărbaţi ţin foarte mult la felul cum arată mâinile şi unghiile lor. “Sunt şi destui bărbaţi care ne calcă pragul. Majoritatea vor doar îngrijire a unghiilor, tăierea pieliţelor, lustruirea unghiei. Alţii însă cer şi aplicarea unui gel special, mai puţin lucios ca acela pentru femei.”, spune Daniela Nedelcu, reprezentanta salonului Perfect Nails, din Piteşti.

Preţurile pentru o manichiură simplă pornesc de la 22 de lei şi sar de 100 de lei pentru manichiura cu gel. Modelele speciale, pietrele preţioase cresc şi preţul manichiurii realizate. Realizarea unei manichiuri clasice durează aproximativ 45 de minute, iar cea cu gel (pe unghii false), durează o oră, o oră şi jumătate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite