Băiatul de 15 ani din Argeş, dispărut de o săptămână, a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Alexandru Cîrstea, un băiat de 15 ani, din Costeşti, a dipărut de la domiciliu încă de săptămâna trecută. Rudele, care spun că puştiul a mai plecat de acasă, au alertat poliţia, însă nici oamenii legii n-au reuşită, până azi, să-i dea de urmă.

UPDATE ora 18.00

Marian Alexandru Cîrstea, băiatul în vârstă de 15 ani din Costeşti dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit marţi după-amiază de poliţişti. Asta după ce o persoană din Merişani l-a recunoscut pe puşti după o fotografie dostribuită pe Facebook şi a alertat autorităţile.

Băiatul a fost apreluat de poliţişti, iar la această oră este audiat. Dacă din informaţiile furnizate de copil nu se impun alte măsurt,Alexandru opilul va fi încredinţat  rudelor.


 Ora 12.00


Băiatul  este elev la Şcoala Gimnazială Costeşti. Rudele l-au văzut ultima dată pe 30 mai, când puştiul a plecat de acasă, la cursuri. În aceeaşi zi, tatăl lui l-a văzut în curtea şcolii. După ore, copilul n-a mai ajuns acasă. Rudele au constatat că le lipsesc şi câteva sute de lei şi cred că băiatul a plecat cu banii. 

Nu este prima dată când puştiul, care provine dintr-o familie dezorganizată, dispare de acasă. Rudele speră ca şi de data aceasta să fie doar o toană a băiatului şi să revină, în siguranţă, la domiciliu. Iau în calcul însă şi o nenorocire.

Semnalmentele puştiului sunt următoarele: înălţime 1,65 m., păr şaten drept. Vestimentaţie probabilă: hanorac gri, cu glugă, pantaloni negri cu alb, pantofi sport, albaştri, din material textil, având talpa înaltă, albă.Semne particulare: malformaţie la degetul mic al mâinii stângi.

Persoanele care pot da informaţii despre băiat sunt rugate sa anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite