Daniel Buzdugan promovează imaginea municipiului Piatra Neamţ la Târgul de Turism al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune şi radio a vizitat standul municipiului Piatra Neamţ în prima zi a Târgului de Turism al României de la Romexpo. Daniel Buzdugan consideră că urbea de la poalele Pietriciări este una din cele mai frumoase şi curate oraşe din România

Municipiul Piatra Neamţ este prezent la Târgul de Turism al României de la Romexpo, cel mai mare eveniment naţional din industria turismului. Evenimentul care se desfăşoară în perioada 13-16 martie, oferă oportunitatea celor mai interesante oferte şi atracţii turistice, atât din România, cât şi din străinătate.

La această ediţie, la standul municipiului Piatra Neamţ sunt prezentate ofertele pentru perioada de vară, respectiv pachetele turistice ale Perla Invest care includ Ştrandul Tineretului, telegondola, baza hipica, traseele montane de drumeţie. De asemenea, sunt prezentate evenimentele devenite tradiţie în ultimii ani precum „Tare ca Piatra”, „Cozla Music Fest”, „Piatra Neamt Tuning Fest”, „Hard Enduro Piatra Neamt”, concursul de offroad „Cupa Dacii Liberi”.

„Încă din prima zi, standul municipiului a avut foarte mulţi vizitatori şi tour operatori interesaţi de includerea oraşului în pachetele lor turistice, remarcând faptul că zona Piatra Neamţ este o destinaţie atractivă pentru turişti”, se arată în comunicatul de presă al primăriei Piatra Neamţ.

Şi la această ediţie, standul municipiului Piatra Neamţ a avut un invitat special, pe cunoscutul om de radio şi televiziune Daniel Buzdugan.

„Sunt sunt legat de zona Neamţului pentru că am originile acolo. Consider că este cea mai frumoasă zona turistică a Moldovei, mai mult decât atât, în Neamţ se dă ora exactă în ortodoxie. Mi-am petrecut multe vacanţe în Piatra Neamţ şi în judeţul Neamţ şi intenţionez ca şi vacanţa de Paşte să o petrec tot pe aceste meleaguri. Atât eu, cât şi grupul de prieteni cu care îmi petrec vacanţele, considerăm că Piatra Neamţ este unul dintre cele mai frumoase şi curate oraşe din România şi de fiecare dată când ajungem acolo ne frapează asemănarea cu oraşele din Elveţia”, a declarat Daniel Buzdugan.  

Pe aceeaşi temă:

Piatra Neamţ, pe podium în topul celor mai frumoase oraşe din România

FOTO Oraşul Piatra Neamţ, surprins de la înălţime în decursul unui an, proiect inedit de album foto

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite