85 de pensionari din Neamț pleacă primii la băi, în stațiunile de tratament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionarii au dreptul la un singur sejur pe an în stațiunile de tratament balenar, foto: Arhiva „Adevărul”
Pensionarii au dreptul la un singur sejur pe an în stațiunile de tratament balenar, foto: Arhiva „Adevărul”

Prima serie de tratament începe în perioada 19-22 martie în opt stațiuni în care Casa de Pensii deține structuri de cazare. În total, de la începutul anului și până în prezent 4500 de pensionari au depus cereri pentru bilete de tratament balnear.

Cele 85 de bilete repartizate Casei județene de Pensii Neamț sunt alocate primei serii de tratament balnear. În total, pe parcursul anului vor fi 15 serii în care vor fi allocate bilete pentru pensionari.

Cele 85 de bilete au ca destinație opt dintre cele 12 staţiuni în care Casa Naţională de Pensii Publice deţine în proprietate structuri de cazare. Este vorba despre stațiunile 1 Mai (Bihor), Amara ( Ialomiţa), Buziaş ( Timiş), Geoagiu (Hunedoara), Moneasa(Arad), Nicolina (Iaşi), Sărata Monteoru (Buzău), respectiv hotel Dacia (județul Covasna).

„Intrarea în staţiune este în perioada 19 - 22 martie 2012,  iar pentru prima serie, Casa Judeţeană de Pensii Neamţ va distribui biletele repartizate celor care au solicitat plecarea în staţiune în lunile ianuarie - martie 2012. Condiţia este  ca staţiunile menţionate în cerere să fie dintre cele 8 pentru care s-au primit bilete" a spus Oana Fodor, purtător de cuvânt Casa de Pensii Neamț.

De la începutul anului şi până pe 15 martie au depus cereri pentru bilete de tratament balnear peste 4500 de posibili beneficiari.

Rămâi pe neamt.adevarul.roca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite