Un weekend de poveste a încheiat cea mai bună săptămână din acest sezon, la Arieșeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii au profitat de vremea bună şi au schiat toată dimineaţa
Orădenii au profitat de vremea bună şi au schiat toată dimineaţa

Administratorii cabanelor de la Arieşeni – Vârtop spun că numărul turiştilor a depăşit orice aşteptări în această dimineaţă, după ce a început din nou să ningă. Zăpada de 40 de centimetri, pârtia „bătută bine”, vacanţa şi preţurile „de criză” la cazare, toate au contribuit la un weekend reuşit.

 „N-am mai văzut atâţia turişti în acest sezon de iarnă. A fost plin toată săptămâna. Cred că azi şi mâine va fi nebunie”, a spus în această dimineaţă Dorin Popa, administratorul pensiunii Heidi, din Vârtop. Acesta a recunoscut că sezonul sărbătorilor a fost foarte slab, din cauza vremii nefavorabile. Din acest motiv, cazarea la pensiunea sa costă 120 de lei noapte, în cameră dublă, cu baie.

Peste așteptări

Dan Gligor, de la Cabana Vârtop, a spus că numărul turiştilor orădeni a fost în ultimele zile neaşteptat de mare, comparativ cu alţi ani. „Am făcut reduceri la cazare şi am păstrat preţurile la teleschi, doi lei urcarea pentru adulţi, un leu urcarea pentru copii. Cu siguranţă acesta va fi cel mai aglomerat weekend din sezon”, a declarat în această dimineaţă Dan Gligor. Asemenea lui, şi reprezentanţii pensiunii Skipass au recunoscut că numărul turiştilor a fost peste aşteptări, în ultimele zile. În prezent, drumul către Arieşeni este practicabil.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite