TIME OUT: Iepurașul s-a ascuns în Era Shopping Park înainte de Paște

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Era Shopping Park
Era Shopping Park

De sărbători, copiii care-l găsesc pe iepuraș vor fi răsplătiți cu baloane, cărți de povești și personaje animate. Pe cei mai mici dintre orădeni îi așteaptă un weekend de poveste în care joaca, concursurile și premiile surpriză îi vor încânta la maxim. 

Orădenii au parte de un final de săptămână inedit alături de Era Shopping Park. Pentru că sărbătorile pascale se petrec întotdeauna alături de cei dragi, organizatorii vin în întâmpinarea părinților și copiilor cu două zile de distracție în care micuții se pot bucura de cadouri din partea iepurașului. Astfel, începând de vineri prichindeii sunt așteptați la ședințe de face-painting. De sărbători, copiii pot apela la „măști", care să-i deghizeze în prinți și zâne, în pisicuțe sau ursuleți, după bunul plac. Micuții care nu vor să se „transforme", au ocazia de a se distra și de a se fotografia alături de personajele de desen animat preferate. O lecție importantă pe care copiii o vor primi în acest weekend este modelajul de baloane. Piticii pot învăța cum să construiască flori, iepurași sau mașinuțe din baloane și vor primi cadou rezultatul strădaniilor.


Era Shopping Park

Goana după Iepuraș

Cel mai palpitant moment al finalului de săptămână rămâne expediția în căutarea Iepurașului. Vineri și sâmbătă, între orele 10.00 și 21.30, micuții sunt invitați să descopere unde s-a ascuns iepurașul. Pentru a intra în competiție, cei mici trebuie să-și procure taloane de participare din incinta magazinului Cerebello. După înscriere, piticii vor primi temă să descopere o serie de personaje de desen animat, Pentru a le fi mai ușor să-și ducă misiunea la capăt, organizatorii au pus drept indiciu în vitrina magazinelor participante personaje animate. Copiii trebuie să se aleagă doar personajele care corespund cu cele de pe talon. În plus, micuții nu trebuie să uite că talonul este valid doar dacă are în dreptul personajelor ștampila fiecărui shop în parte. Și pentru că iepurașul este darnic cu toți copii, maratonul prin Galeriile Era va fi presărat cu premii instant, care constau în cărticele de povești. Ședințele de face-painting, baloane, cărțile sau fotografiile cu idolii animați, sunt gratuite pentru toți prichindeii.

Recomandări de weekend


Expoziție la Lotus

Expoziție de ouă gigant de Paște, în Lotus

Orădenii sunt invitați la o expoziție de ouă gigant, realizate de artiști și instituții publice din Oradea. „Participanţii şi-au pus imaginaţia la bătaie şi s-au întrecut în talente pentru a le decora cât mai inedit, fie că s-au folosit de fier, sârmă, burete sau chiar napolitane", spune Nadina Crişan, organizatorul expoziţiei. Ouăle sunt expuse în Lotus Center. Printre artiștii care au creat ouă gigant se numără Ioana Silaghi, Dana Panciu , Oana Lianu, Raluca Mihălceanu, Amalia Bot , Gina Butiuc, Ciobanenco Anamaria  și Cristina Breteanu.

Petrecere cu sexi dansatoare și băieți "de vis"

În aprilie, Heat Club pregătește două mari petreceri. Prima petrecere din lună este programată pentru acest weekend, mai exact sâmbătă, de la ora 22.00, când sexy dansatoarele Heat Club vor primi vizita iepurașilor de la Dream Boys, într-un show provocator. Toți orădenii amatori de distracții sunt așteptați în prima sâmbătă din lună pentru o petrecere de neuitat. Al doilea eveniment din aprilie, marca Heat Club, este programat pe data de 17, când invitat special este Rosario Internullo. 

O comedie spumoasă pentru o seară de weekend

Orădenii care au rămas acasă de sărbători se pot delecta duminică cu un film. Comedia "E tare complicat" rulează duminică seara, la Hollywood Multiplex, de la ora 20.00 sau de la 22.15. Este vorba de o comedie despre viața lui Jane (Meryl Streep), o femeie în vârstă, mamă a trei copii maturi și divorțată de Jake (Alec Baldwin) dupa ce acesta a înșelat-o cu o femeie mult mai tânără. Atunci când foștii soți participă la festivitatea de absolvire a fiului lor, o cină inocentă servită în oraș îi determină să rememoreze momentele plăcute ale mariajului lor. Georgiana Anghel

Știri de weekend

Vernisaj la Galeria Foto Art

Iubitorii de fotografie sunt invitați vineri la Galeria Foto Art, unde are loc vernisajul expoziției artistului fotograf Vasile Venig, din Carei. Intrarea este liberă iar expoziția poate fi vizitată până la 22 aprilie.


Slalom

Slalom în Parcul Petofi

Slalom.ro invită iubitori de skateboarding în Parcul Petofii, unde membrii comunității se întâlnesc de regulă în weekend. O mână de orădeni încearcă să readucă în actualitate slalomul, cu tradiție deja în alte țări.

Cu bicicletele pe dealurile din jurul orașului

Orădenii care vor să-și petreacă timpul liber în natură, făcând puțină mișcare, pot alege să iasă cu bicicletele pe dealurile din jurul Oradei. Activitatea vă ajută să vă relaxați și să consumați caloriile după sărbători.

De Paște la ștrand și la piscină

Piscinele din Băile Felix își așteaptă în acest sfârșit de săptămână turiștii. Intrarea la ștrandul Apollo costă 20 de lei. Pentru cei care aleg Debrecen, intrarea în aquapark costă în jur de 40 lei, pentru 2 ore.


image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite