Sute de vizitatori au admirat panorama urbei de pe Crișul Repede din Turnul Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 400 de persoane au vrut să viziteze Turnul Primăriei de la 1 iunie, când s-a deschis vizitatorilor, contra cost.  Cei care vizitează Turnul sunt însoțiți de un ghid specializat. Orădenii pot admira și mecanismul ceasului sau micul muzeu amenajat în interior, iar în vârful turnului pot folosi telescopul special instalat pentru a vedea orașul mai bine.

Deși de la 1 iunie intrarea în Turnul Primăriei se poate face doar contra cost, aproape 400 de persoane autrecut pragul obiectivului turistic.

Cei care vizitează Turnul Primăriei sunt însoţiţi de un ghid specializat care le oferă informaţii despre clădirea Primăriei Oradea şi despre istoria turnului cu ceas. Totodată, vizitatorii primesc pliante informative despre principalele obiective turistice ale oraşului.

Turnul Primăriei poate fi vizitat în următorul interval orar: de marţi până vineri, între orele 12:30 - 18:30 (ultima urcare se face la ora 18:00), sâmbătă şi duminică între orele 12:30 - 19:30 (ultima urcare se face la ora 19:00), iar luni este închis.

Cei care doresc să urce în turn nu mai sunt nevoiţi să se programeze telefonic, decât în cazul în care este vorba de grupuri organizate mai mari de 10 persoane.
Pe lângă numărul de telefon 0731.212.284, municipalitatea pune la dispoziţia vizitatorilor şi numărul de telefonie fixă: 0259.437.000 - int 262.

Taxa de intrare este de 5 lei/persoană sau de 3 lei/persoană în cazul grupurilor organizate mai mari de 10 persoane.

Orădenii care doresc să vadă oraşul în detaliu o pot face cu ajutorul telescopului, pentru o taxă de 50 de bani pe două minute.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite