SUCCES O orădeancă deschide concertul trupei Roxette la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Renata Tolvai, orădeanca în vârstă de 20 de ani care a câştigat ediţia cu numărul cinci a concursului Megastar Ungaria, va cânta în deschiderea concertului Roxette, care va avea loc la 1 iunie, la Budapesta.

Renata pare să-şi îndeplinească vis după vis, la Budapesta. După ce a câştigat concursul Megastar, s-a mutat într-un apartament de lux în Budapesta, a slăbit peste opt kilograme şi a filmat primul videoclip, miercuri va avea ocazia să cânte pe aceeaşi scenă cu legendarii de la Roxette. Ea va avea ocazia nu doar de a cânta şlagărele altor vedete consecrate, ci şi câteva din piesele de pe albumul său de debut.

Fericită

„ Nici nu mi-a venit să cred când m-au anunţat că eu voi fi cea care va urca pe scenă înaintea celor de la Roxette. Cu un an în urmă mă prezentam la preselecţii, pentru Megastar şi nici nu mă gândeam că, în vara lui 2011, voi avea ocazia să cant pe aceeaşi scenă cu vedete de talie mondială. Am mari emoţii, dar sarcina asta mă inspiră, abia aştept să cant în faţa miilor de spectator", a declarat Renata pentru site-ul neon.hu.

image

Da click pe poza pentru a o vedea pe Renata, mai slaba cu opt kilograme

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite