Singurei românce de la Megastar Ungaria i-au dat lacrimile aseară, pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădeanca Renata Tolvai, singura româncă de la Megastar Ungaria, a cântat aseară în cadrul concursului, numărându-se acum printre cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie. În seara dedicată melodiilor în limba maghiară, orădeanca și-a arătat adevărata valoare artistică.

VIDEO Povestea de succes a singurei românce de la Megastar Ungaria merge mai departe

Interpretând un șlagăr în limba maghiară, orădeanca Renata Tolvai, denumită de către prezentatorii Megastar „Pisica sălbatică de la Oradea", a impresionat juriul și publicul. Fiecare membru al juriului a lăudat-o, sugerând că aceasta a fost seara în care Renata și-a demonstrat adevărata valoare. Cuvintele de laudă au emoționat-o pe Renata, aceasta având ochii în lacrimi de fericire. „M-am născut și am crescut în România, unde vorbesc și în limba maghiară și în limba română. Deocamdată, atunci când folosesc limba maghiară, trebuie să mă gândesc la ceea ce spun", a mărturisit orădeanca, scuzându-se că are accent „ardelenesc".

Citește aici mai multe despre Renata

Talent

Renata a fost prima concurentă de la Megastar 5 salvată de către juriu. De atunci ea a impresionat publicul cântând „Show must go on" de la Queen, „Poker face" a lui Lady Gaga şi „Single Ladies" a lui Beyonce. Orădenii o pot vota pe tânăra artistă, trimițând un sms la numărul 1288, cu textul Renata.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite