"Pirați" prinși fără autorizație de transport sunt cercetați penal de polițiștii orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bihoreni sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce efectuau transporturi ilegale de persoane. În cadrul unei acţiunii desfășurate în Oradea, poliţiştii au descoperit în trafic trei autoturisme utilizate transport ilegal de persoane.

 "Conducătorii acestora au fost prinşi în flagrant în timp ce transportau persoane, fără respectarea prevederilor legale. A fost depistat P.N., de 32 de ani, din Săcueni, suspectat că efectua transport de persoane pe ruta Oradea - Săcueni, orădeanul J.D.A., de 34 de ani, bănuit că efectua transport de persoane pe ruta Oradea - Beiuş şi T.I.P., de 38 de ani, din Oradea, suspectat că efectua transport de persoane pe ruta Oradea - Salonta", spune Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.  Potrivit sursei citate, în momentul în care au fost depistaţi, cei trei transportau între două şi patru persoane fiecare. "Bihorenii sunt acuzaţi că fac în mod regulat transporturi ilegale de persoane pe rutele Oradea - Săcueni, Oradea - Beiuş şi Oradea - Salonta, contra unor sume de bani cuprinse între 6 şi 15 lei de persoană, în funcţie de lungimea traseului. Niciunul dintre aceştia nu este autorizat să efectueze respectivele activităţi de transport de persoane", a mai adăugat reprezentantul IPJ Bihor.

Cei trei sunt cercetați pentru exercitare fără drept a unei profesii. Aceștia au fost depistați în urma unor acțiuni făcute de polițiști pe principalele artere de ieşire din Oradea, pentru a preveni şi combate transportul ilicit de persoane pe raza judeţului Bihor. Oamenii legii au controlat locurile cunoscute ca fiind folosite frecvent de transportatorii „pirat" pentru „racolarea" clienţilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite