Pentru o tâlhărie de 1.400 de lei un bihorean riscă închisoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Un tânăr de 27 din localitatea Batăr este urmărit penal după ce a tâlhărit un tânăr la periferia municipiului Oradea, iar acum este propus pentru arestare preventivă.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au reţinut şi au început urmărirea penală faţă de G.J.Z., de 27 de ani, din Batăr, judeţul Bihor, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Se pare că suspectul ar fi acostat pe o stradă de la periferia Municipiului Oradea un tânăr de 14 ani, pe care l-ar fi deposedat, prin violenţă, de un lănţişor din aur. Întâmplarea a avut loc ieri în jurul orei 19.30.

Prejudiciul, în valoare de 1.400 lei, a fost recuperat, iar cel în cauză a fost reţinut de poliţiştii orădeni în Arestul I.P.J. Bihor pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul acestei zile urmează a fi prezentat la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspectului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite