Parteneriat între Primărie şi Universitatea Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea din Oradea şi Primăria Oradea au semnat un acord de parteneriat care vizează colaborarea interinstituţională eficientă atât în domeniul ştiinţific cât şi în domeniul cultural.

Acordul prevede derularea de proiecte în domenii de interes comun: promovarea Municipiului Oradea şi a Universităţii din Oradea pe bază de reciprocitate; elaborarea, aplicarea şi valorificarea cercetărilor, sondajelor de opinie şi a studiilor privind starea şi perspectivele educaţiei, impactul şi consecinţele acţiunilor întreprinse, realizarea de prognoze şi de campanii socio-educaţionale.

 Parteneriatul mai prevede organizarea de târguri de oferte educaţionale şi locuri de muncă, ca evenimente de promovare, informare şi dezbatere educaţională şi dezvoltarea şi valorificarea superioară a relaţiilor de colaborare în plan european şi internaţionale, în vederea conectării la realităţile şi tendinţele globale în domeniul educaţiei.

 Colaborarea se întinde pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitate de prelungire automată pe încă trei ani, dacă niciuna din părţi nu notifică cererea de încetare a parteneriatului.

Iniţiat de conducerii Universităţii Oradea, acordul a fost semnat la sediul primăriei, unde au fost prezenţi primarul Ilie Bolojan, rectorul UO, prof. univ. dr. Constantin Bungău, prof. univ. dr. Sorin Şipos, prorector, şi Ionel Vila secretarul Consiliului Local.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite