Orădenii pot câștiga 500 de lei dacă au surprins imagini cu fauna din Apuseni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care au fotografii care suprind detalii din flora și fauna Munților Apuseni se pot înscrie în concursul „Natura prin obiectiv: Biodiversitatea în Munții Apuseni". Premiile pentru cele mai bune fotografii sunt între 200 de lei și 500 de lei. Fiecare concurent poate înscrie trei poze în competiție.

Concursul „Natura prin obiectiv: Biodiversitatea în Munții Apuseni"este organizat de Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor" în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor și R.A. Romsilva - Administrația Parcului Natural Apuseni. Evenimentul are loc în semn de celebrare a Anului Internațional al Biodiversității și se adresează atât fotografilor amatori cât și celor profesioniști. Concursul are trei secțiuni.

În secțiunea Flora pot fi înscrise imagini din Apuseni care surprind în detaliu specii de plante în mediul lor natural.
În secțiunea Fauna se pot înscrie imagini din Munți care reprezintă specii de animale surprinse în mediul lor natural./
În secțiunea Macro se pot înscrie fotografii care prezintă și flora și fauna, de mici dimensiuni, detalii ale acestora, surprinse în mediul lor natural.

Premiile concursului, câte 3 pentru fiecare din cele 3 secțiuni sunt Premiul I - 500 RON; Premiul II - 300 RON și Premiul III - 200 RON. Regulamentul concursului si formularul de participare se pot descărca de pe site-ul muzeului www.mtariicrisurilor.ro.

Jurizare

Data limită de înscriere este 15 octombrie. Concurenții pot încărca maxim trei fotografii în format digital. Juriul format din 5 membri va face preselecția lucrărilor trimise în format electronic pâna în 15 septembrie 2010, desemnând lucrarile finaliste. Lucrările selectate pentru etapa finală vor fi expediate de autori în forma printată pâna la data de 15 octombrie 2010.
Jurizarea finală a lucrărilor se va desfășura pâna în30 octombrie. Cele mai bune lucrări vor fi prezentate în cadrul unei expoziții la Complexul „Muzeul Țării Crișurilor", dar și la Centrele de vizitare ale Parcului Național Apuseni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite